Scopul blogului


Voi incerca sa adun aici cat mai multe informatii despre diversele tratamente naturiste  pentru diferite afectiuni / boli.

Acestea sunt preluate si cumulate atat din prospecte si/sau carti de specialitate in domeniul fitoterapiei (am si din astea destule), cat si de pe internet. Vor fi cat mai succinte si la subiect, pentru a fi putea citite si retinute cat mai usor.

Sunt categorii pentru diverse afectuni/boli, iar in fiecare categorie veti gasi plantele (si nu numai) care sunt recomandate.

Cand veti avea nevoie sa cautati in „lumea” vasta a internetului, veti sti ca am cautat eu pentru voi.

Mai pe scurt, dorinta mea este sa gasiti cat mai multe informatii utile intr-un singur loc: aici.

Bineinteles, acest blog este doar cu caracter informativ, nu poate tine locul unui consult medical de specialitate. Iar opiniile mele vor fi considerate doar ca simple pareri, nicidecum sfaturi sau indemne la vreun tratament anume.

Inainte de folosirea oricarui tratament naturist, consultati si cereti parerea medicului de familie.

De-a lungul timpului petrecut pe internet (in cautarea diverselor tratamente), am observat cat de importanta este si COMUNICAREA  intre cei care sufera de diferite afectiuni – pareri, sugestii, experiente impartasite etc.  De aceea, cred ca si aici, ar fi utila comunicarea intre noi toti care ne aflam pe acest blog (in trecere sau abonati) – discutii pe paginile de comentarii.

Inca este in lucru blogul. Sper sa il fac util in cel mai scurt timp posibil (oricum, noutati voi aduce des si constant). 🙂

Răspunsuri

  1. pare promitator blogul. ideea lui. deocamdata sint putine tratamente postate dar am inteles din ceea ce ai scris ca urmeaza din ce in ce mai mullte. mie deocamdata mia fost buna ideea cu taratele de grau. n-am stiut ca folosesc la atatea boli.eu vreau sa le incerc acum pentru constpatie.bafta pe mai departe!

    • Multumesc pt. urare!
      Da, o sa apara tot mai multe info, treptat.
      Ma bucur ca ai gasit deja ceva util, cu atat mai mult cu cat esti prima persoana care a scris pe blog.
      Te voi tine minte pt asta. 😀

  2. interesant!…mi-au placut articolele!…succes in continuare!…

    • Multumesc pt. aprecieri si urare!
      Sper sa si fie de folos articolele… macar pt. cativa dintre cei care le citesc. 🙂


Lasă un comentariu